fredag den 15. april 2011

Windows 8 ominaisuus USB-runnable Portable työtilat, myynti 16GB muistitikkujen asettaa nousemaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-8-to-feature-usb-runnable-portable-workspaces-sales-of/:

Windows 8 ominaisuus USB-runnable Portable työtilat, myynti 16GB muistitikkujen asettaa nousemaan

On loputon makuja "Linux on kiinni", maukas ladattavat versiot, että käyttöjärjestelmä, joka alkaa irrotettava varastointi ja voit ottaa Linus "jälkeläisten spin ilman omistaen tahansa osiot aiheuttaa. On ollut keinoja tehdä tätä työtä Windows ,, mutta nyt Microsoft on joutumassa peliin kunnolla. Tämä vuotanut versio Windows 8 me katsoimme hiljattain sisältää ominaisuuden nimeltä Portable työtilat, joiden avulla voit ottaa 16GB (tai enemmän) ulkoinen tallennuslaite ja dump käynnistyväksi runnable kopio Win 8 siellä. Jää nähtäväksi, kuinka monta kopiota voisi luoda, ja ovatko he koskaan lakkaa tai edes ne voivat itse kopioida kiintolevylle kuin haamu kuva, mutta se on helppo nähdä tämä siunaus tukihenkilöstö. No, tukihenkilöille tulevan muutenkin.



[Kiitos, Peter]

Windows 8 ominaisuus USB-runnable Portable työtilat, myynti 16GB muistitikkujen asettaa nousemaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 07:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde WinRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar