onsdag den 5. januar 2011

OnStar kumppaneita Verizon tuoda LTE 4G sinun peruutuskamera (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/onstar-partners-with-verizon-to-bring-lte-4g-to-your-rear-view/:
Olemme onnekkaita kylpeä lämpimässä, virkistävä 4G aaltoja raportoinnissa elää Vegasista, Sprint ja Clearwire huolehtia siitä. Verizon n kiinni isossa tavalla sen LTE käyttöönotossa ja nyt OnStar on laivalla - käsitteellisesti, anyway . Yhtiö on varustettiin Buick lacrosse on 4G LTE-modeemi varten kokeillaan mitä voidaan tehdä auton tällaista kaistaa. Se ei olisi ollut meidän valinta autojen tällaisen hakemuksen, Buick ole aivan huutaa "kuuma uusi juttu" tässä vaiheessa, mutta tietenkään se ei ole oikeastaan auto, se on noin kaistanleveyttä.

Mitä he aikovat tehdä? High-def streaming molempiin suuntiin, yksi asia, kuten kyky katsoa kodin turvallisuus kamerat sisällä autossa tai vaihtoehtoisesti tarkastella kamerat sisällä autossa, kun se on pysäköity yö, kuja, jonnekin sinulla on toinen ajatuksia. OnStar haluaa reaaliaikaisesti streaming liikenteen kamerat ja jopa Skype video chat, joka kuulostaa ylilyönti meille, mutta älkäämme sateen hullu kännykkävideo chat paraati.

Tässä vaiheessa emme tiedä, kuinka paljon tätä kamaa löytävät tiensä oikea Tulevaisuuden auto (Buick tai muu), mutta voit saada hieman makua video teaser alla.

Jatka käsittelyssä OnStar kumppaneiden kanssa Verizon tuoda LTE 4G sinun peruutuskamera (video)

OnStar kumppaneita Verizon tuoda LTE 4G sinun peruutuskamera (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 00:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar