onsdag den 5. januar 2011

Viritetty iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/tweaked-iphone-4-parts-discovered-an-antenna-fix-verizons-iph/:
Tämä on aika outo video, mutta olemme seuranneet koko juttu ja olemme valmiita kommentti: tämä on aika outo video. Ihmiset on GlobalDirectParts jotenkin todella Ahold iPhone varaosien (yhteinen tarina Applen laite vuotoja ), ja he ovat kirjoittaneet perusteellisen video, joka havainnollistaa erot nämä uudet ja säännölliset iPhone 4 osaa. Kiinnostavaa kyllä, mitään ei ole aikuinen viritetty, mutta on valtava määrä pieniä parannuksia, ensisijaiseksi sisäinen johdotus. Merkittävimpiä ovat antenni muutoksia, jotka ovat joko antenni korjata, tai, todennäköisemmin, oikaisut jotta antennit toimimaan eri taajuuksilla, että V erizon n CDMA verkko toimii . Muita parannuksia ovat suurempi pää scratchers, myös SIM-korttipaikka (joka ei ole tarpeen Verizon, mutta se ei haittaa mitään myöskään) ja poistaminen takana kameran reikä (ehkä ylimääräinen SKU yrityskäyttöön?). GlobalDirectParts ei ole ainoa saada viritetty osat, SmartPhone Medic teki samanlaisen pisteet, joten ainakin tiedämme se ei ole kertaluonteinen kepponen. Me jatkamme naarmuuntumisen päämme kun tarkistaa videon, joka sijaitsee tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tweaked iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan?

Viritetty iPhone 4 osaa löydettiin: antenni vahvistaa, Verizon iPhone, tai paras KIRF koskaan? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink 9-5 Mac | lähde GlobalDirectParts (YouTube) , SmartPhone Medic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar