onsdag den 5. januar 2011

Black & Deckerin iShred vertikaalinen paperisilppurin (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/black-and-deckers-ishred-vertical-paper-shredder-hands-on/:
Emme tyypillisesti kiinnostuneita jännittävä maailma paperi murskaamiseen , mutta kun tuo esiin tuotteen luminen valkoinen kiiltävä Sheen ja bodacious teollinen muotoilu, jopa meidän kylmä sydämemme on lämmitettävä niin muutaman kysymyksen. Black & Decker, perinteisesti sähkötyökalu valmistaja ja myyjä, on äskettäin iShred (kyllä, me annoimme heille surua kyyristyä-asiakkuutta nimi) pysty silppuri, jossa he väittävät on juuri maailman turvallisimpia, koska ei ole tapa saada sormet läheskään terät. Iso vetoomuksen ostajat että varsin houkutteleva design, mutta joka tarjoaa jonkin verran lisätty toiminnallisuutta - "uurrettu" muotoa alemman puoliskon silppuri auttaa huolehtimisesta täyttöruuvissa löysä purojen paperia kapeikko (jos selattava ylösalaisin, tietenkin). Hinta on 99,99 dollaria paikoissa kuten Amazon ja Fry, jotka ovat jo vähittäiskaupan iShred. Jos välität todellinen silmälasit, voit katkaisusahat tiesi läpi kuusi arkkia paperia kerrallaan, ja sinun täytyy tyhjentää pois keräilijän kun se on kertynyt noin 100 sivua arvosta massa. Tutustu rohkeasti yrittää leikata sormet nimissä tieteellisten testien tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Black & Deckerin iShred vertikaalinen paperisilppurin (hands-on)

Black & Deckerin iShred vertikaalinen paperisilppurin (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 22:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar