onsdag den 5. januar 2011

LG: n CES 2011 HD kokoonpanolla: SmartTV foorumi, verkko Blu-ray ja HDTV

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Kiitos pari huolellisesti suunniteltua lipsahtaa yli Etelä-Koreassa, tuskin mitään LG: n CES 2011 on omiaan viemään sinut täysin yllätyksenä. Mutta jos juuri niin tapahtui katkaista yli lomien, me rikkoa kaikki alhaalla jotta pysyt tiukasti silmukka.
  • Ensinnäkin, asu näyttää tosi ylpeä uuden SmartTV foorumi. vihjannut viime kuussa, tämä järjestelmä mahdollistaa HDTV, Blu-ray-soittimet ja muut lähteet käyttää kaikenlaisia streaming media, sovellukset ja jopa tarjoaa käyttäjille tapa selata Web. Neljästä osasta annetaan - TV Live, Premium Content-TV-sovellusten ja Launch Bar - ja TV-mallien omistajat valvoa asioita kättään heilauttaen (lue: Magic Remote). SmartTV poimii jossa NetCast jäi tarjoavat pääsyn Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon Video on Demand, NHL Gamecenter, NBA Game Live ja MLB.tv. Tämä tässä toiminnot leivotaan varsin harva asu on 2011 HDTV, mutta olisi oma vanhempi malli ...
  • Sitten on kaikki uusi SmartTV upgrader ! ST600 on hyvin pieni digisovitin, jonka tarkoituksena on muuttaa mitään TV: SmartTV. Niin kauan kuin sarja on HDMI-tulo, voit käyttää sisältöä edellä. Mutta tietenkin se teitä hankkia oman Magic Remote.
  • Jos se on aivan uusi TV olet jälkeen, yhtiö on myös paljastaa sen 2011 LED-ja LCD HDTV linja. Nary yksi erilainen kuin kuulimme viime viikolla , mutta ainakin voit levätä rauhassa tietäen, että LW9500 ja LW7700 Nano Full HD 3D-mallit todellakin nähdä yhdysvalloissa julkaisu tässä kuussa. Paras uutinen on käytössä polarisoivasta lasit - kukaan että päänsärky-asiakkuutta aktiivinen suljin sotku. On 13 uutta LED LCD malleja kaikkiaan yhdeksän 'em merenkulun ja SmartTV foorumi upotettu. Valitettavasti LG ei tiskaamassa ulos hintatietoja näistä bad boys vielä.
  • Ei niin innokas poimien LCD? Plasma elää vielä, tiedät! LG: n liikkuvan pois sen 1080p Infinia PZ950 ja PZ750 linjat täällä CES sekä saatavilla 50 tuuman ja 60 tuuman luokkakoot. Molemmat linjat tulevat varustettu SmartTV foorumi, eleisiin perustuvaa Magic Motion kauko andl kuin vapaa Android-iPhone app, jos et halua käyttää puhelinta kaukosäätimellä. 50 - / 60-tuumainen PZ550 on rasitamme kanssa NetCast 1,0, mutta se - yhdessä PW350, PZ950 ja PZ750 linjat - käsittelee 3D-kuvia. Valitettavasti LG: n lisäksi taival antamasta hinnoittelusta lisätietoja näistä.
  • Käärimistä asioita, yhtiö debytoi vuoden 2011 linja verkkoon Blu-ray-soittimet ja kotiteatterijärjestelmä. BD690 tukee 3D BD-toisto ja alukset sisäänrakennettu 250GB ja SmartTV alusta. Suurin osa LG: n linja myös WiFi, DLNA streaming tuki ja MusicID ominaisuus Gracenote, jonka avulla kuluttajat voivat soittaa kappaleen elokuvan tv-esitystä muussaamiseen yhdellä kaukosäätimen painiketta. BD670, BD650, BD640, BD630 ja BD650 näkee myös päivänvalon, että jälkimmäinen on LG: n ensimmäinen kannettava BD kannelle.
  • Lopuksi, LG hiipi kuvassa (näkyy yllä) ja 3D-mobiili-tv prototyyppi. Olemme yksityiskohtia ei lainkaan mennä, mutta voitte olla varmoja me pesu näyttää lattian etsimään juuri sitä.
Lisätietoja kaikkia tavaroita täällä, pään ohi tauko koko päästöt. Älä odota löytää mitään hintatietoja, vaikka.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar