onsdag den 5. januar 2011

Oregon Scientific: n Touch Sää Sarja kertoo lämpötilan, ei räjäyttää pankki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/04/oregon-scientifics-touch-weather-series-tells-the-temperature/:
"Oregon Scientific" ja "kotiin sääasema" tavallaan käsi kädessä, joten sen ei pitäisi tulla yllätyksenä, että yhtiön vapauttaa uusi kolmen pakkaus värikäs sää yksiköiden täällä CES tällä viikolla. Alkaa vasemmalla, 24,99 dollaria malli näyttää sisätilan lämpötilan mukana jopa kolme kanavaa ulkona temps, se sisältää myös kellon ja kalenterin hälytys, mikä tekee siitä käyttökelpoinen yöpöydän kello jos olet todella osaksi sää. Liikkuva kalliiden hitusen, 39,99 dollaria Touch Sää lämpömittari Kosteus (kuvassa keskellä) on juuri sitä: edellä mainittu lämpötila ominaisuudet sekä päivittäinen min / max näyttö ja sekä sisä-ja ulkotilojen kosteus tilastot. Lopuksi, 49,99 dollaria Touch Advanced Weather Station (oikealla) lisätään 12 tunnin sääennuste sekä 24 tunnin edestä historiallisten ilmanpaineen tiedot. Kaikki ovat powered by pari AA-paristoja ja on kosketusnäyttö valvonta - siis nimet, me kuvittelemme.

Oregon Scientific: n Touch Sää Sarja kertoo lämpötilan, ei räjäyttää pankki perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 tammikuu 2011 19:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar