onsdag den 5. januar 2011

Altec Lansing inMotion Air kaiutinjärjestelmä puroihin lähes mistä tahansa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/altec-lansings-inmotion-air-speaker-system-streams-from-just-ab/:
Liian Anti-Apple ostaa osaksi radiosoittoa ? Uskomme, että voit, ja niin tekee Altec Lansing. Täällä CES -asu on juuri julkistanut uusimman puhuja ratkaisu, inMotion Air. Sen sijaan täsmäpalvelut iDevice käyttäjille, tämä on yleinen luonnossa - koukku mukana sovitin tietokoneeseen, ja voit lähettää virittää täällä puhuja jopa 300 metrin etäisyydeltä. Mukana on myös tuki Bluetooth streaming, sisäinen akku, että he pitävät hyvinä aikoina Rollin 'seitsemän suora tuntia ja linja-out-liitäntä, jos haluat liittää vakaampi ohjaimia. Koko juttu painaa vain hieman yli puoli kiloa, ja voit jopa löytää kahva takaisin helposti toting. Se tulee laiva ensi kuussa liuskekiveä musta ja punametallia harmaa, vähittäismyyntihinnan asetettu 199,95 dollaria.

Jatka käsittelyssä Altec Lansing inMotion Air kaiutinjärjestelmä puroihin lähes mistä tahansa

Altec Lansing inMotion Air kaiutinjärjestelmä puroihin lähes mistä tahansa perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar