onsdag den 5. januar 2011

IKEA tulee ensimmäinen suuri vähittäiskauppias myynti on lopetettava hehkulamppuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/05/ikea-becomes-the-first-major-retailer-to-stop-selling-incandesce/:
Muista Energia Itsenäisyys ja Security Act 2007 , joka valtuutti että kaikki Yhdysvaltain vähittäiskauppiaiden on loputtava myydä hehkulamppuja vuoteen 2012? Jos et, et ilmeisesti ole yksin, sillä mukaan valaistuksen tutkimuksesta IKEA takaisin vuonna 2010, 61% amerikkalaisista ei tiennyt lainsäädännössään. Onneksi niille ei tiedä, IKEA ystävällisesti muistuttaa maailmaa tulevan muutoksen ylpeänä ilmoittaa, että he lopettanut vallan imee lamppujen koko vuoden alussa - tehdä niistä ensimmäinen vähittäiskauppias Yhdysvalloissa noudattamaan Laskun mukana. Auttaakseen asiakkaita käsittelemään kytkin huonekalut jättiläinen myy kävijöitä pienloistelamput ja halogeenilamput - lisäksi LED-lamppuja. Se tuntuu Smart Business harkitsee samaa valaistus tutkimus kertoo 67% amerikkalaisista välitä käyttää energiaa säästäviä valoja, kun taas 81% eli käyttämällä tehokkaampia valoja on ympäristön kannalta hyvien käytäntöjen. Niin paljon hehkulamput tekemässä paluuta vai?

Jatka käsittelyssä IKEA tulee ensimmäinen suuri vähittäiskauppias myynti on lopetettava hehkulamppuja

IKEA tulee ensimmäinen suuri vähittäiskauppias myynti on lopetettava hehkulamppujen perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 tammikuu 2011 03:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Business Wire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar