mandag den 11. april 2011

EraThink EraPalm toimii kuin netbook, näyttää kannettava pelaamiseen handheld

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/10/erathink-erapalm-runs-like-a-netbook-looks-like-a-portable-gami/:


Tarkasteltaessa tämän kummallisen linnun laitteen esillä Kiinan Consumer Electronics Fair innostaa väsynyt kliseet pariutumisen aparaatti. Mutta oikeasti, se oli villi yö välillä Windows 7 tabletin ja kannettava pelaamista konsoli (ja mahdollisesti cameo jonka UMPC) kutemaan EraThink EraPalm. Tämä kannettava on Windows 7 ja on 5-tuumainen (800 x 480) capacative kosketusnäyttö, joka liukuu ulos paljastaa täydellinen QWERTY-näppäimistö - kaikki mikä muistuttaa sukupuuttoon OQO malli 02 , lukuun ottamatta peliohjaimet liitännäistoimenpiteet näyttö. Newpad vietimme kanssa pikku kaveri, ja raportoinut netbook-kuin silmälasit myös määrittelemätön Atom Z-prosessori, 3G-yhteydet, ja Ethernet, HDMI, VGA ja USB-portit. (Sitten taas, se yksi parempi GPS ja tukee 1080p video.) Haluatko lähemmäksi gawk? Napsauta lähde linkkiä pari käytännön laukausta.



[Kiitos, leungxd]


EraThink EraPalm toimii kuin netbook, näyttää kannettava pelaamiseen handheld perin ilmestynyt Engadget Sun, 10 huhtikuu 2011 18:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kloonattu Kiinassa | lähde Newpad | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar