mandag den 11. april 2011

Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:

Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta

Pullea DIY iPad tapauksissa sivuun, ei ole kovin monta vaihtoehtoa, jos haluat tuoda videoita langattomasti mobiililaitteella seinään TV. Moov alkaen Olion on yksi harvoista, mutta valitettavasti se ei oikeastaan ​​ole ihan vielä. Älä heittää pois nimen jaettu tuulilasi asennettu GPS , tämä on akku-pakkaus tapauksessa iPhone. Slot yksi ja saat heti, langaton suoratoisto tietojen WHDI -yhteensopivaan vastaanottimeen. Videokuvan resoluutio on messuilla 1024 x 768, kun latenssi on sanottu olevan vähemmän kuin 1 ms jopa 30-metrin kantaman. Se tarpeeksi nopea saat Need for Speed, kuten tauon jälkeen, kun sisäinen akku on sanottu riittävästi mehua kolme tuntia videoiden suoratoisto. Olion ei ole toimitusaikaan tai hinta mielessä juuri nyt, vielä etsivät kumppaneita valmistus laatuaan. Jos sinulla on tarvittavat keinot tuotannon ehkä tämä voisi olla ottelu on piin - ja rakkaus.



[Kiitos, Aviram]

Jatka käsittelyssä Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta


Olion n Moov kiinni video säteilevä iPhone TV käyttäen hieman WHDI ja paljon taikuutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 11:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde OlionTechnology (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar