fredag den 31. december 2010

iPhonECG tapauksessa seuraa sykettä varmistaa olet oikein innostunut CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/iphonecg-case-monitors-your-heart-rate-to-make-sure-youre-appro/:
CES ei ole vain portaittain tinneriä tai nopeampi laitteisto, tiedäthän. Jotkut ihmiset haluavat tuoda laillisesti innovatiivisia ideoita osoittaa, kuten tässä iPhonECG asia, joka tekee mitä sen nimi antaa ymmärtää: se vie EKG (elektrokardiogrammi) käsittely sydämen toiminnan kautta pari elektrodit ja sitten ilmoittaa havainnoistaan iPhone 4 se voidaan liittää. Me sanomme sen voi liittää iPhonen tiedonsiirto tapahtuu langattomasti, joten luultavasti voi seurata oman ticker rytmi ilman Applephone vasten kämmenellä. Sitten taas, ehkä niin. Se on vapaa maailma, emme tuomitse. We'll be lähettämistä kaikkein karvainen rinnoin toimittaja antaa tämän asian asianmukainen testi Las Vegas Convention ensi viikolla. Siihen asti, katsella video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä iPhonECG tapauksessa seuraa sykettä varmistaa olet oikein innostunut CES

iPhonECG tapauksessa seuraa sykettä varmistaa olet oikein innostunut CES perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 08:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink medGadget | lähde Alivecor | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar