fredag den 31. december 2010

Android on vielä kamala tekstiviestit bugs että saat sinulle potkut, murrettu tai muutoin hämmentynyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/31/android-still-has-horrible-text-messaging-bugs-thatll-get-you-f/:
Anteeksi meille, jos otsikko on hieman sensaatiomainen, mutta tämä on yksi että olemme henkilökohtaisesti kokeneet - ja se ei ole kaunis. Ainakin viime versio, Android on vaivannut kanssa pari erittäin vakavia bugeja sen tekstiviestien osajärjestelmää voi lopulta päätyä aiheuttaa voit tekstin väärin yhteyttä - vaikka yhteystiedot, jotka olet koskaan tekstasi ennen. Siellä näyttää olevan joitakin virhetilanteista, joka meillä varmasti kokemusta piparkakku -powered Nexus S kuuluu reitityksen väärä lanka kun painat sitä joko Ilmoitukset luettelossa tai päällikön viestiketjuihin Viestit-sovelluksen, joten jos et huomaa, voit päätyä ampua viestin väärälle henkilölle.

Vielä vakavampaa on kuitenkin olemassa myös avoin kysymys Android n vianseurantajärjestelmä - selittämättömästi merkintä "medium" prioriteetti - kun lähetetään tekstiviestejä voi näyttää olevan oikea lanka ja silti päätyä lähetetään toiseen yhteyttä kokonaan. Toisin sanoen, jos avaat viestin tiedot ruudulla se, et ehkä edes tiedä tuskallisen toimia olet tehnyt kunnes pomo, muita huomattavia, tai paras ystävä - tehdä, että entinen paras ystävä - tekstejä takaisin . Ei näytä yritettiin Googlen osa vuoden aikana korjata sitä, emme voi vahvistaa, että se vielä tapahtuu 2.3, mutta mitä se kannattaa, asia ei ole merkitty ratkaistu Google Code ... ja se avattiin noin kuusi kuukautta sitten.

Tämä on verrattavissa herätyskellon, että joskus ei mene pois ( olemme olleet siellä ) tai auton, joka satunnaisesti ei anna käännä ohjauspyörä - et yksinkertaisesti voi olla puhelin, jota ei voi luottaa kommunikoida oikeat ihmiset. Se on paljon katkaisija. Olemme aika järkyttyneitä siitä, että näitä asioita ei sidottu ja räjäytti kaikki vaikuttaa puhelimia yli-the-air laastari kuukautta sitten, mutta jostain syystä me haluaisimme nähdä Google, valmistajien ja lentoyhtiöiden tippa muut Android päivitys he työskentelevät ja varmista, että tämä on täysin ratkaistu välittömästi.

Haluatko nähdä tämän kiinteitä niin paljon kuin me? Siirry pohjaan Google Code-sivulla ja paina "Äänestä tätä kysymystä ja saat sähköpostin muutosilmoitukset."

Android on vielä kamala tekstiviestit bugs että saat sinulle potkut, murrettu tai muutoin hämmentynyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 joulukuu 2010 13:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR , ZDNet | lähde Google Code , Android Ohjeet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar