lørdag den 2. juli 2011

Samsung tippaa (yksi) Applen patentti countersuit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/lVa8L2-ZVZk/samsung-drops-one-apple-patent-countersuit.ars:


Kun Apple haastoi Samsung takaisin huhtikuussa yli väittää, että korealainen yhtiön Galaxy linja älypuhelinten ja tablets huijatuksi Applen iPhone ohjelmisto-, laitteisto-ja design patentit, Samsung potkut takaisin. Se jätti oikeusjuttuja vastaan ​​Apple Euroopassa ja Aasiassa , ja se jätti patentinloukkaus countersuit vastaan ​​Apple täällä Yhdysvalloissa.


Oikeudenkäynti sai nopeasti sotkuinen, jossa molemmat osapuolet vaativat pääsyä ennenjulkaisematonta prototyyppejä muun laitteiston osana tapauksessa ja ampua pois syytökset häirinnästä vastustajansa. Tänään kuitenkin todettiin, että Samsung päätti pudottaa sen Yhdysvaltain countersuit.


Mukaan Bloomberg , joka sai käsiinsä Samsungin edustaja Soulissa, tapaus oli todella hylkäsi 30. kesäkuuta. Irtisanomisten myötä "virtaviivaistaa" Samsungin oikeudellinen työmäärää, kertomuksen mukaan, mutta Samsung jatkaa ulkomailla tapauksissa ja jatkaa syytteeseen aikaisemmin Yhdysvaltain tapaus vastaan ​​Apple.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar