lørdag den 2. juli 2011

MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:

AMC Tässä huono idea: announce beta juosta henkesi alennuksen tilauksen elokuva Lippupalvelu, mutta laiminlyövät ilmoittaa 21 San Francisco-pohjainen teatterit listattu että he ovat osa hauskaa. Se lähinnä mitä Landmark, AMC, Kamera Elokuvateatterit, ja Big Elokuvateatterit vaativat MoviePass teki aiemmin tällä viikolla, ja poika on maissi alkanut pop. Mukaan Wrap ja Variety, ketjut eivät olleet tyytyväisiä selville, että MP oli työskennellyt keskinäistä kumppani MovieTickets.com asettaa pääsy hinnat ilman heidän suostumustaan; kiehtova makupala tässä on, että huolimatta edullinen kuluttajille, teatterit olisi vielä maksettava täysi tunnustus. MoviePass oli odottava saada lisää tukea testivaiheen mutta näyttää siltä, ​​että saat olla tauko hyvän aikaa. Ei sanan siitä beta näkevät uudelleenjärjestely, mutta löydät kaikki yksityiskohdat alla olevista linkeistä, ja PR kiisti päässä AMC ohi tauko.

Jatka lukemista MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun


MoviePass saa potkut teattereita ennen kuin se voi saada lipun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 11:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wrap (1) , (2) , Variety | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar