lørdag den 2. juli 2011

Apple pyrkii alustava kieltotuomio on Valaa 4G, Galaxy S 4G, Droid Charge, ja Galaxy tab 10,1

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/apple-seeks-preliminary-injunction-on-infuse-4g-galaxy-s-4g-dr/:

Draama. Eikä jättää tarpeeksi hyvin yksin - ainakin tarpeeksi kauan sen asianajajien kunnolla nauttia itsenäisyyspäivän viikonloppuna - Apple on näennäisesti potkaissut sen jatkuva oikeudellinen taistelu Samsungin uusi taso. Mukaan arkistointi löysi FOSS Patentit, levoton Cupertinoon ovat jättäneet aloitteen alustava välipäätöstä Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Northern District of California. Mielenkiintoista, liike öljykivistä vuonna on vain neljä laitetta: Infusoi 4G, Galaxy S 4G, Droid Charge, ja Galaxy tab 10.1. Se on aika rohkea veto Applen osa - jos tämä asia pitää, ja se on todennut, että edellä mainittujen tuotteiden saattaa todellakin olla loukkaamatta Applen oikeuksia, Sammy voivat joutua jenkkiin nämä tuotteet US hyllyille muutaman kuukauden. Jos se putoaa läpi, mutta Applen koko asian todennäköisesti ottaa vakavasti osuma. Olimme pohtia miksi jokainen ei voi vain tulla toimeen, mutta tässä vaiheessa, emme vierasta anteeksiannoista on tullut vieras käsite molemmille osapuolille.

Apple pyrkii alustava kieltotuomio on Valaa 4G, Galaxy S 4G, Droid Charge, ja Galaxy tab 10,1 perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 10:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar