lørdag den 2. juli 2011

Facebook käynnistää in-selain videochatin powered by Skype?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:


Microsoftin 8500000000dollari hankinta Skype ei ole suljettu vielä, mutta näyttää siltä, ​​Redmond toimii jo kulissien takana tehdäkseen palvelusta vieläkin läsnä. Joidenkin Nimetön lähteistä haastatteli TechCrunch, Facebook aikoo esitellä video chat ensi viikolla, ja että palvelu on powered by kukaan muu kuin Skype. Ja kun palvelu on selainpohjainen, se sanoi myös sisällyttää työpöydälle komponentti. Olimme sanoa mitään, että kuulostaa liian outo - videopuhelut olisi looginen jatke Facebook Chat, nd älkäämme unohtaa +240.000.000dollari Microsoft investoi sivuston takaisin vuonna 2007. Mitä enemmän, Facebook lähetti kutsuu tapahtumaan ensi viikolla, missä Mark Zuckerberg oli selvää porukka paljastaisi uusi tuote sen Seattle joukkue. Se on Microsoftin takapihalla tietenkin kutsuu itse chat kuvakkeet 'em, ja useimmat osuvasti, että Seattle toimisto on katkaiseva jopa insinöörit erikoistunut työasemaohjelmiston. Kaikki kertoi, että lisää jopa todennäköisesti tositarina meille, mutta emme tiedä varmasti ennen pitkää Beachy viikonloppu kautta.

Facebook käynnistää in-selain video chat pohjainen Skype? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 heinäkuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar