lørdag den 2. juli 2011

Microsoft seuraa Googlen johtaa, peruuttaa Hohm energiapalveluyritykset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/dhr6bc6hfZI/microsoft-follows-googles-lead-cancels-hohm-energy-service.ars:


Torstaina Microsoft ilmoitti, että se oli sammutuksen sen kotiin energia valvontapalvelun, Hohm . Muutto tulee vain päiviä sen jälkeen Google ilmoitti lopettavansa vastaava palvelu, PowerMeter. Googlen peruutus oli yhdessä päättämistä ilmoittamalle lääketieteellisiä ohjelmistoja, Google Health; Toistaiseksi ei ole viitteitä siitä, että Microsoft aikoo peruuttaa vastaava tarjoamalla, Health Vault.


Sekä Google ja Microsoft tuli energia-alalla useita vuosia sitten samaan aikaan, kun kävi ilmi että se oli huomattavaa kasvupotentiaalia. Monet palvelut olivat alkaneet tarjota älykkäät mittarit ja muut palvelut, jotka voisivat antaa kotikäyttäjille hienompaa hienosyinen tietoa ja hallita energian käyttöä. Energian hinnan nousu näyttäisi myös todennäköisesti motivoida kuluttajat käyttämään paremmin hallita miten he käyttivät valtaansa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar