onsdag den 30. marts 2011

Sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:


Puhdista ja jatkuva teho on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä täällä Amerikassa. Toki olemme nähneet liikkuvan sähkökatkokset Kaliforniassa ennen, ja että katkos Koillis vuonna 2003 oli selvästi uncool, mutta ne ovat poikkeus sääntöön. Juuri nyt monet japanilaiset kansalaiset ovat tekemisissä teho ongelmia tuhoisan tsunamin, mutta osissa Venäjää epäluotettavia valta on ehdottomasti luotettava osa päivittäinen elämä.



Joten, mitä tapahtuu, kun pari sadan tuhannen fanit ympäri maailmaa syöksy tulee Sotshissa vuonna 2014 yhdessä laivue kansainvälisen median ja kaikki maailman suurimmat urheilijat? Talviolympialaiset tapahtuu, ja voima virtaa. On, ja se kiitos, että vaatimaton pelaaja kuljetussäiliöön edellä. Se on koota Ener1 n laitoksen ulkopuolella Indianapolis, ja se on todella jättiläinen akun tilan hämmästyttävä yksi megawatti tunnin vallan. Se riittää mehu virtaa 1000 keskimäärin koteja tunnin tai toimimaan äiti kaikki UPS: n. Tule katsomaan sisälle ja video osoittaa, miten kukin näistä pakkauksissa on tehty.


Jatka käsittelyssä sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video)


Filed under:


Sisällä jättiläinen megawatin paristot, joka valtaa Venäjän Sotshin olympialaisiin (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 13:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar