onsdag den 30. marts 2011

IE9 on energiatehokkain selaimesi mukaan Microsoftin oma testaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/ie9-is-the-most-energy-efficient-modern-browser-according-to-mi/:




Kaikista taistelukentillä olemme nähneet selaimen sodat, tämä on oikeastaan ​​koskaan ylittää mielemme ennen: energiatehokkuus. Kyllä, energiatehokkuus on ohjelmiston osa, ei laitteisto, on mainostetut Microsoftin erottaa ominaisuus tuore uusi Internet Explorer 9 . Se heitetään yhteen viisi suosituimpiin selaimiin ja laittaa ne läpi elinkaaren vertailuarvot - myös Microsoftin oma FishIE Tank grafiikan kiihdytyksen testiä, mutta ei jonkin verran suosittu Adobe Flash - ja mittaamalla, kuinka paljon valtaa he käyttävät sitä, mitä taustalla Windows 7 Järjestelmä tarvitsee pitää itsensä käynnissä. Järkyttävän, IE9 voitti joka kerta, ja siellä ohut johtopäätös, että jos haluat hyvän akun, sinun on menossa Internet Explorer. No, onko teistä ne nauraa tai todella arvokasta ostajan neuvoja, siellä on paljon enemmän näistä virrankulutus vertailuja lähde linkkiä.

IE9 on energiatehokkain selaimesi mukaan Microsoftin oma testaus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 19:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mashable | lähde IEBlog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar