onsdag den 30. marts 2011

Tesla hakee Top Gear kunnianloukkauksesta, New Stig estynyt kommentti (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/tesla-sues-top-gear-for-libel-new-stig-unavailable-for-comment/:

Tesla hakee Top Gear kunnianloukkauksesta, New Stig voinut olla saavutettu kommentti

Fanit erityisesti show Tarjoaa kolme keski-ikäistä miestä epäterveellistä rakastaa autoja, ja neljäsosa henkilön, jonka etuja ovat hieman vaikeasti, ehkä muistaa 2008 episodi, jossa Top Gear miehistö lambasted Tesla Roadster . (Jos ei, erityisen huonolaatuinen nauhoitus on upotettu alla.) Tältä näyttää, Jeremy Clarkson näkyi ruoskimisen yksi noin radan valitti valikoima vain 55 kilometriä ennen siitä, että auto on työnnetään autotalli, muka pois maksutta. Ei pidä paikkaansa, sanoo Tesla, joka on jättänyt syytteen BBC kunnianloukkauksesta ja ilkeä valhe. Tesla väittää muun muassa, kaksi autoa oli säädetty ja aina vähintään yksi heistä oli valmis ja halukas. Lisäksi, että Tesla tietää ettei auto koskaan pudonnut alle 25 prosentin varausta, eli koko työntää osaksi autotalli asia oli hyvin lavastettu. On vaikea katsoa tätä niin paljon enemmän kuin PR liikkua, Tesla odottanut yli kaksi vuotta tiedoston, mutta se ei tarkoita että väite ei ole legit. Nyt on aika Beeb roll ulos sen miehistö kesyjä kilpa asianajajia. Jotkut sanovat niiden puvut on valmistettu villasta, ja että niiden salkut sisältävät varsinaisia ​​alushousut. Kaikki me tiedämme, on ne hyvin korvata.

Jatka käsittelyssä Tesla hakee Top Gear kunnianloukkauksesta, New Stig estynyt kommentti (video)


Tesla hakee Top Gear kunnianloukkauksesta, New Stig estynyt kommentti (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 06:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tesla (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar