onsdag den 30. marts 2011

Amerikan "hermonsa" hävittää puhelimista demokratia-aktivistien, hämmentää tukahduttavia hallituksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/americas-panic-button-to-wipe-phones-of-democracy-activists/:

Niin, tässä on kohtaus. Olet ulos [lisää keskustan täällä], täysin unohtamatta mitään ja kaikki työtehtäviin, heittää Molotovin cocktaileja rakentaminen valtion olet kasvanut vihata. Se on protesti joka sanan, ja sinä olet ralli joukot kautta hermona ja Facebook. Se on itse asiassa ole harvinainen maalaus näinä päivinä, ja vaikka Amerikka ei ole edistämiseen väkivaltaa, se on osaksi pitää henkilökohtaiset tiedot demokratia-aktivistien turvallinen. Mukaan tuore Reutersin raportti, Yhdysvaltain ulkoministeriö on parhaillaan ohjelmistopohjaisen "hermonsa", joka pyyhkiä puhelimen osoitekirjaan ja palkki hätäavun hälytyksiä muiden mielenosoittajien jos hänet on otettu kiinni. Tavoitteena tässä on yksityisyyden suoja näiden kiinni ja samalla edistämään heidän etunsa, ja antaa muiden tietää, että ongelmia on panimo. Ei ole selkeä osoitus asema täällä, mutta jotain kertoo, että se olis hyvä eilen tietyn alueen maapalloa.

Amerikan "hermonsa" hävittää puhelimista demokratia-aktivistien, hämmentää tukahduttavia hallituksia perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 23:05:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar