onsdag den 30. marts 2011

Keyglove ojat QWERTY yhdellä kädellä tietokone valvonta (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/29/keyglove-ditches-qwerty-for-one-handed-computer-control-video/:


Olemme nähneet joitakin melko kunnianhimoinen kädenlämmittimien meidän aikanamme, mutta olemme melko varmoja, että tämä vie kakku. Keyglove on Open Source Hardware (OSHW) hanke, joka on tarkoitettu poistamaan ne clunky näppäimistöt ja hallitsematonta hiiriä laskentaprosessi kokonaan, vaan harjoittaa joukko johtavia anturit, että kun kosketti yhdessä, matkivat painalluksella. Mitt luoja kertoo perinteisin näppäimistö on "joko liian iso kannettava, tai liian pieni ollakseen helppo käyttää", lisäten, että hänen ratkaisu lopulta tulee toinen luonto kuten Kymmensormijärjestelmä. Keyglove on Arduino ja AVR-pohjaisen laitteen, johon sisältyy myös kiihtyvyysmittari valvoa hiiren liikkeitä. Se on ilmeisesti täysin muokattavissa ja mahdollistaa yhteensä 60 ainutlaatuista touch yhdistelmien - vaikuttava, varmasti, mutta se vei niin kauan selvittää kodin avaimet aitoa. Jos haaveilet maailma täynnä yhden käden konekirjoittajan, tutustu video tauon jälkeen, tai seurata lähde linkkiä selvittää, miten voit lahjoittaa hankkeeseen.

Jatka käsittelyssä Keyglove ojien QWERTY yhdellä kädellä tietokone valvonta (video)


Keyglove ojat QWERTY yhdellä kädellä tietokone valvonta (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 maaliskuu 2011 21:53:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Keyglove | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar