onsdag den 30. marts 2011

Google Street View hyökkäsi historialliset nähtävyydet, tekee tarpeettomaksi voit aina poistua talosta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-street-view-invades-historic-landmarks-makes-it-unnecess/:


Kulkureita Googlen Street View joukkue on iskenyt jälleen, tällä kertaa valloittavat klassinen Ranskan ja Italian maamerkit niiden emoalus valtavan kuva kokoelma. Kuten tänään, et voi pudota pieni keltainen avatar Google Maps oikeus huipulla esimerkiksi kuuluisa locales kuten Colosseum Rooman tai Firenzen Basilica di Santa Maria del Fiore, jolloin voit kuljettaa oikeus siihen (tai Jos Colosseum, sisällä) samalla tavalla kuin jos ne olisivat kaikki vanhat postiosoitteet. Tämä johtuu tietenkin Googlen käyttöön kiehtova sisätiloissa versio Street View joidenkin maailman arvostetuimmista museoista äskettäin jatkaa yhtiön kehitys saattaa taiteen, tässä tapauksessa klassista arkkitehtuuria, laajemmalle yleisölle. Me vain ihmetellä miksi sanoi yleisö on poistua talosta kaiken tämän loiston sen ulottuvilla.

Google Street View hyökkäsi historialliset nähtävyydet, tekee tarpeettomaksi voit aina poistua talosta perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 07:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Virallinen Google Blog , Google Maps | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar