onsdag den 30. marts 2011

Amazon Cloud Player harmittaa Sony Music yli streaming lisenssin Amazon kohauttaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-cloud-player-upsets-sony-music-over-streaming-license-am/:


Jos et nähnyt uutisia, viime yönä Amazon antoi meille pienen yllätyksen, jonka käynnistämällä sen ilmaiseksi Cloud Player-palvelu, jonka avulla voit stream musiikkikokoelma pilvi tietokoneeseen tai Android laite. Vaikka tämä on epäilemättä nostaa hymyn monet kasvot (amerikkalaisia ​​vain, nyt), Sony Music ei ole kovin tyytyväinen Amazon hyppy aseen yli lisensointi streaming oikeuksia. Levy-yhtiö kertoi Reutersille, että se on odottava Amazon "saavuttaa uuden ajokortin paljon, mutta olemme pitää meidän kaikkien oikeudellisten vaihtoehtoja." Yikes. Kostoksi, Amazon vastannut seuraavan lausuman Ars Tehcnica:


"Cloud Player on sovellus, jonka avulla asiakkaat voivat hallinnoida ja soittaa omaa musiikkiaan. Se on kuten mikä tahansa joukko nykyisiä mediahallintaa sovelluksia. Meidän ei tarvitse lupaa tehdä Cloud Player saataville. Toiminnallisuus säästää MP3s ja Cloud Drive on sama kuin jos asiakas oli tallentaa musiikkia ulkoiselle kovalevylle tai jopa iTunes. "


Tietenkin isompi juttu tässä on se, että Amazon on ilmainen Cloud-soitin menee head-to-head Sonyn Music Unlimited streaming tilauspalvelu joka meni ulos viime kuussa sen jälkeen paljon rahaa keskustella eri levy-yhtiöille. Ymmärrettävästi Sony ei ole valmis päästämään Amazon leikkaa läpi byrokratiaa täällä ilman taistelua, ja tämä voi vaikuttaa myös samanlainen musiikki kaappi palveluja kuten mSpot ja MP3tunes , vaikkakin paljon pienemmässä mittakaavassa. Itse asiassa Sony on jo ilmaissut epämukavuutta kanssa erityisesti yritysten toimintatapa, joten voit varmaan odottaa tätä jännitettä ylikiehuminen jonkinlaisen kanteen ennen pitkää. Nyt pomo kuten Amazon mukana, se on lähes väistämätöntä.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Amazon Cloud Player harmittaa Sony Music yli streaming lisenssin Amazon kohauttaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 30 maaliskuu 2011 02:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Reuters , Ars Technica | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar