lørdag den 15. januar 2011

Korg heittää pois karsittu nanoSeries2 USB-ohjaimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/korg-rolls-out-slimmed-down-nanoseries2-usb-controllers/:
Korg alkuperäinen nanoSeries USB-ohjaimet voivat olla kerännyt jonkin verran vaihtelevia arvioita , kun ne on luovutettu takaisin vuonna 2008, mutta yhtiö on nyt takaisin joitakin uusia ja paranneltuja malleja, jotka näyttäisivät vastaavan ainakin joidenkin kantelujen. Kuten aiemminkin, valikoimassa on kolme eri mallia: nanoKEY2, nanoPAD2 ja nanoKONTROL2, joka voidaan käyttää joko sellaisenaan tai pariksi yhdessä. Sen lisäksi ohuempi muotoilu jokaiselle, kaikki kolme ovat saatavilla valitsemallasi musta tai valkoinen, ja se kuulostaa Korg on siirtynyt muovinen, QWERTY-näppäimistö tuntuu että ahdistaa aiempiin malleihin, joissa nanoKEY2 erityisesti kuvattu ottaa sama "hyvä-olo" touch "että Korg on kehittänyt ammattitaitoisesta MIDI näppäimistöt." Vielä ei ole sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta voit löytää kaikki loput keskeiset tiedot alla olevasta linkistä.

Korg heittää pois karsittu nanoSeries2 USB-ohjaimet perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 17:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar