lørdag den 15. januar 2011

NTIA sanoo LightSquared ehdotus saattaa aiheuttaa kansallisen turvallisuuden uhka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/ntia-says-lightsquared-proposal-could-pose-national-security-thr/:
Viime kesänä se näytti Philip Falconen LightSquared oli tiellä demokraattiseen LTE ratkaisu: rannikko-to-coast-verkon, joissa satelliitti yhteyden kattaa koko maan. Se on kunnianhimoinen tavoite olla varma - ehkä liian kunnianhimoinen. Kirjeessä FCC, National Telecommunications ja Information Administration (NTIA) varoitti, että tukkuliikkeen langaton verkko, joka toimisi MSS taajuuksia , voi häiritä järjestelmien, kuten puolustusministeriön viestinnästä. Tässä pulma: viime vuonna FCC hyväksyi yhtiön alkuperäinen ehdotus luoda verkosto, joka sisältää sekä maanpäällisiä ja satelliittivälitteisiä. Nyt LightSquared haluaa tarjota mahdollisuuden pelkästään maanpäällisen verkon puhelimia asiakkailleen. Mukaan NTIA, tällainen järjestelmä vaatisi paljon maa-asemien, aiheuttava MSS ahtaudesta ja lisää riskiä häiritä kaikkea ilmailun hätäviestiliikenteen liittovaltion viraston järjestelmiin. FCC ei ole vielä tehnyt päätöstä tarkistetusta ehdotuksesta, ja LightSquared ole tehnyt piip, jättää meidät miettimään, oliko kaikki liian hyvää ollakseen totta.

NTIA sanoo LightSquared ehdotus saattaa aiheuttaa kansallisen turvallisuuden uhka perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 08:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar