lørdag den 15. januar 2011

Voiko vuokra-auton yritykset ding sinut takaisin puoli-hintaan sähköautoihin? Yritys ei.

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Tässä järkyttävä useammalla kuin yhdellä tavalla. Aiemmin tässä kuussa, Enterprise Rent-A-Car ilmoitti , että se olisi pian tarjota Chevrolet Volt yhtiön Mark Christopher Auto Center Ontariossa, Kaliforniassa, ja meillä on kohtuullinen syy olettaa, että vuokralaiset paras varoa kaikki ennakoimattomat kustannukset, joita saattaa syntyä sen palauttamisesta kanssa kuollut (tai lähes kuollut) jemma paristoja. Sillä, joka on vuokrannut bensiinikäyttöisten autojen aikaisemmin pisteet, tiedät että palautus vatkaa polttoainesäiliö, joka on vain 90 prosenttia koko ei aivan leikata se, ja sinun on jumissa ponying up for valvonnan . Onneksi - ainakin Enterprise - samanlainen lisämaksu asennus ei sovelleta sähköautoja. Lisa Martini, tiedottaja Enterprise, otti meihin yhteyttä selventää asu suunnitelmia, ja he järkyttävän kuluttajan kannalta:
"[Yritys] ei aio periä asiakkailta tuliaisina vapaaehtoistyöhön ilman täyttä maksua. Enterprise asentaa latausasemaa paikoissa, jotka tarjoavat EVS ja aikoo periä ajoneuvot, kun he palasivat."
Tämä melko paljon kiteyttää ainakin yksi suuri vuokraamo, ja voimme vain toivoa, että kaikki muutkin julkaisee samanlaisia aikeita ennen niiden kirjanpitäjien julkaista jotain toisin. Valta kansalle, eh?

Voiko vuokra-auton yritykset ding sinut takaisin puoli-hintaan sähköautoihin? Yritys ei. perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar