lørdag den 15. januar 2011

Strait Power turbiini on vesi-powered, hai-vaikutteita (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/strait-power-turbine-is-water-powered-shark-inspired-video/:
Strait Power turbiini on vesi-powered, hai-vaikutteita (video)
Jättiläishain, sen viisi jalka leuka, on yksi hurja näköinen otuksiin että koskaan ui meressä. Kuitenkin se on aika paljon haittaa, vain suodattamisen pieni bittiä ja jättää käyttämättä kauhojen ja niiden kellukkeet yksin. Tämä on mitä toimi inspiraation Anthony Reale, joka kääntyi että ammottava kita osaksi salmen Power. Se on käytännössä kaksinkertainen suutin, joka sopii noin vesivoiman turbiini tai kaksi, kääntämällä valumaan sähkövirran tehostamalla turbiinin luomalla alueiden korkeapaine eteenpäin ja matalapaineen jäljessä, kuten visualisoidaan yllä. Tuloksena oli 40 prosenttia tehostuu - ja jotkut vetinen farkut, kuten voitte nähdä alla olevat videot. Antaa ensin nopeasti yleiskuvan, toinen uber-yksityiskohtainen käsittely kehityksen alusta loppuun. Valitse polku.

Jatka käsittelyssä Strait Power turbiini on vesi-powered, hai-vaikutteita (video)

Strait Power turbiini on vesi-powered, hai-vaikutteita (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 01:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar