lørdag den 15. januar 2011

Geohot voittaa kierroksella vastaan Sony (tavallaan) - tuomari kieltäytyy lausua SCEA lähestymiskieltoon (päivitetty)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/geohot-wins-round-one-against-sony-we-think-sceas-restrainin/:
Tähän mennessä tiedämme kaikki, että Sony nosti kanteen Geohot ja fail0verflow niiden jakelua PS3 jailbreak firmware ja pyysi tuomioistuinta väliaikaisen lähestymiskiellon (TRO) lopettamaan kyseisen jakelun rikkoneen koodin. No, mukaan Geohot, tuomioistuin kielsi laski lausua Sonyn liikkeessä aiemmin tänään. Geohot on lepo koodi verkossa, joten se näyttää turvallista sanoa, että TRO on takana nyt, ja karkaaminen voi jälleen kulkea internetin vaivattoman minkäänlaista oikeudellista asetuksilla. Päätös, vaikka myönteinen vastaajia on vain vähäinen vaikutus tulokseen riita itse, joten Hotz ja yhtiö ei ulos metsään vielä. Pidämme sinut lähetetty tilan järjestys, ja myös katsella tapauksen edetessä ja todellinen ilotulitus alkaa.

Päivitys: Taisimme hyppäsi aseen ja sai tarinan hieman väärin, mutta kiitos lukijoille olemme havainneet, että tuomari kieltäytyi kantaa TRO. Sen sijaan hän esitti TRO kysymys, koska hän ei ollut vakuuttunut siitä, että Pohjois-District of California on toimivaltainen ratkaisemaan asian, koska Geohot hakkeroitu PS3 New Jersey.

Geohot voittaa kierroksella vastaan Sony (tavallaan) - tuomari kieltäytyy lausua SCEA lähestymiskieltoon (päivitetty) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 20:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Geohot , Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar