lørdag den 15. januar 2011

Exclusive: tulevaisuus iPad 2, iPhone 5, ja Apple TV, ja miksi Apple on siirtymässä sen liikkuvan linja Qualcommin piirisarjojen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/exclusive-the-future-of-the-ipad-2-iphone-5-and-apple-tv-and/:
Olemme saaneet kuulla ton huhuja, mihin suuntaan Applen seuraavan sarjan tuotteita kestää ja milloin he ovat käytettävissä - mutta nyt meillä on joitakin konkreettisia tietoja luotettavista lähteistä, joiden pitäisi tehdä tietä hiukan selkeämpi. Ja joka sisältää tietoa ensi iPad, iPhone 5, toisen iteroinnin uuden Apple TV, ja suuri muutos tulee kaikille yhtiön mobiilituotteita. Haluatko tietää skuuppi? Lue pitkin tauon jälkeen saada tavaroita.

Jatka käsittelyssä Exclusive: tulevaisuus iPad 2, iPhone 5, ja Apple TV, ja miksi Apple on siirtymässä sen liikkuvan linja Qualcommin piirisarjojen

Exclusive: tulevaisuus iPad 2, iPhone 5, ja Apple TV, ja miksi Apple on siirtymässä sen liikkuvan linja Qualcommin piirisarjojen perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 18:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar