lørdag den 15. januar 2011

NVIDIA: n viallisia laptop GPU ratkaisun alkaa maksaa pois, tallentaa korjaus ja korvausvaatimusten nyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Sai vanha Dell, HP ja Apple laptop istumisesta kanssa viallinen NVIDIA GPU ? Yhtiön vihdoin valmis korvaamaan sinulle. Tämä ehdotus-ryhmäkanteen ratkaisu alkaen viime vuoden lopulla on hyväksynyt Kalifornian tuomioistuimessa, ja yhtiön ottaen vaatimukset korjaukset, vaihdot ja palautukset on varta vasten nimetty sivustolla vasta maaliskuussa 14th. Jos sinulla vaikuttaa Dell ja Apple MacBook Pro, voit saada viallinen pelimerkkejä tilalle ilmaiseksi, kun taas HP omistajat saavat kokonaan uuden korvaavan tietokonetta, vaikka otetaan huomioon valintoja on talousarvion Compaq Presario CQ50 tai ASUS Eee PC T101MT , saatat olla parempi myydä vanhat osat eBayssa. Lopuksi, jos olet jo maksanut saat komponentteja korvataan ja on docs todistaa sen, voit ehkä saada takaisin - NVIDIA: n perustettiin 2.000.000 dollaria altaan jaetaan kaikki tällaiset korvaukset. Etsi kaikki mitä tarvitset linkeistä.

[Kiitos, Kalyan]

NVIDIA: n viallisia laptop GPU ratkaisun alkaa maksaa pois, tallentaa korjaus ja korvausvaatimusten nyt perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 tammikuu 2011 14:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NVIDIA Settlement | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar