onsdag den 23. februar 2011

Samsung lanseeraa viisi i-toiminto NX-sarjan objektiivit, me kaipaamme laajempaa yhteensopivuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-launches-five-more-i-function-nx-series-lenses-we-long/:


Ulkopuolella D3S n naurettava suorituskyvyn hämärässä , Samsungin i-toiminto linssit vain voi olla paras asia tapahtuu digitaalisen valokuvauksen viimeisten viiden vuoden aikana. Toki, jotkut teistä ovat todennäköisesti sylkee aamu Cup Joe on ajatellut, mutta se on yksi niistä asioista, jotka sinun todella täytyy käyttää arvostamaan. Niille pois silmukasta, kurkistaa takaisin meidän NX100 esikatsella , ja kun olet myynyt, herkutella silmäsi viisi uutta vuonna 2011 NX-sarjan vakaa. Uusi sarja sisältää Samsungin 18-200mm monikäyttöinen pitkä zoom-objektiivi, kevyt, kompakti 16mm F2.4 ultralaajakaistaosan pannukakku objektiivi, 60mm makro, 85mm F1.4 CSC objektiivi (näitä hämärässä versot tarvitsevat runsaasti ja pehmennys) ja 16-80mm standardi zoom. Hit lähde linkkiä kaikille yksityiskohtia, mutta ei mennä metsästämään hintoja tai julkaisupäivät - nämä ovat edelleen piilossa taustalla, valitettavasti.

Jatka käsittelyssä Samsung lanseeraa viisi i-toiminto NX-sarjan objektiivit, me kaipaamme laajempaa yhteensopivuutta


Samsung lanseeraa viisi i-toiminto NX-sarjan objektiivit, me kaipaamme laajempaa yhteensopivuutta perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 22:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Imaging Resource | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar