onsdag den 23. februar 2011

Nexus S ja Nexus saada Android Gingerbread 2.3.3, korjaa satunnainen käynnistyy uudestaan ja kirjoittaa NFC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/nexus-s-and-nexus-one-get-android-gingerbread-2-3-3-fixes-rando/:


Sinun Nexus on toisen luokan kansalainen ei enää: Nykyään Googlen liikkuvan pois Android 2.3.3 sekä parhaasta älypuhelimissa. Uusin rakentaa edelleen kutsutaan Piparkakku, tuo vielä NFC herkkuja kuin fortold , kuten Nexus S voi pian kirjoittaa (ei vain lue) uudelleenkirjoitettava NFC-tunnistetta sekä toimii ylistetty NFC-tagi itse. (Voit nähdä sekä mahdollisuuksia kolmen kuvakaappauksia edellä.) Mikä parasta, Google kertoo Android 2.3.3 korjaa satunnainen uudestisyntynyt , jotka ovat vaivanneet Nexus S kuin myöhään, ja tarjoaa muita satunnainen bugikorjauksia samoin. Löydät koko pakki ja Kaboodle suoratoisto puhelimet yli ilmaan lähiviikkoina tulla.



Update: Olemme myös kuulla, että integroitu Facebook yhteystiedot kohdella eri Android 2.3.3 - olemme saavuttaneet ulos Google lisätietoja.

Nexus S ja Nexus saada Android Gingerbread 2.3.3, korjaa satunnainen käynnistyy uudestaan ja kirjoittaa NFC perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 20:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar