onsdag den 23. februar 2011

iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneelle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/ibike-dash-turns-your-iphone-or-ipod-touch-into-a-cycling-comput/:


Siellä ei ole juuri mitään pulaa tapoja asentaa iPhonen tai iPod touchin pyörä, mutta on selvästi vähemmän vaihtoehtoja, jotka todella kääntää IOS-laite täysimittaiseksi pyöräily tietokoneeseen, joka voi korvata siitä tykkää Garmin . Tämä uusi iBike Dash laite lupaa tehdä juuri niin, vaikka. Se ei vain taloja laite on suojaava, vedenpitävä kuori, mutta se sisältää ANT + nopeus anturi ja on yhteensopiva muiden ANT + laitteet, jotta voit mitata sykettä ja poljento. Se on myös tilaa ylimääräinen akku pidentää juoksusi aika, ja se luonnollisesti käyttää vapaa app, joka hyödyntää iPhonen GPS ominaisuuksia (ei sisäänrakennettu GPS täällä auttamassa iPod touch-käyttäjät). Tietenkin kaikki keinot tämäkin maksaa huomattavasti enemmän kuin pelkkä pyörä mount - katso perusmoottori asettaa sinut takaisin 199 dollaria, kun taas deluxe-paketti (mukaan lukien poljento ja HR seuraa mukana ylimääräinen akku ja laturi) kulkee 329 dollaria .

Jatka käsittelyssä iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneelle


iBike Dash tekee iPhonesta tai iPod touch tulee pyöräilytietokoneen perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iBike Dash | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar