onsdag den 23. februar 2011

Motorola Atrix 4G saa teardown hoito neljännen G löydy mistään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-4g-gets-the-teardown-treatment-fourth-g-nowhere/:


Jos meidän tarkistaa ja Atrix Vasemmalla nälkä lisää, voit herkutella silmäsi rohkeutta ja Motorolan uusi Android voimanpesä. Kiitos ihmiset on iFixit , sen teardown paljastaa tutut osat - 16GB NAND flash, 960x480 PenTile LCD, 1GB DDR2 RAM ja että peto NVIDIA Tegra 2 CPU. Mitä enemmän on, että teardown tuo esiin eräitä Houkuttelemalla uutiset - lasipaneeli ei liimattu LCD. Tämä mahdollistaa kömpelö että ei tarvitse viettää ylimääräinen taikina jos ne halki lasi (joka on yleensä kiinnitetty näyttö). Hit lähde linkkiä jos olet saanut Atrix ja ovat valmiita purkamaan asia itse.



PS - On Qualcomm MDM6200 HSPA + siru sisällä puhelimeen. Otsikko on tarkoitus olla vitsi viitaten väärinkäsityksiä 4G-tekniikkaa. Voit lukea kaikki ne täällä .

Motorola Atrix 4G saa teardown hoito neljännen G missään olisi löytynyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 22:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar