onsdag den 23. februar 2011

Samsung Galaxy S II ensin MHL portti kaksitoiminen USB-tai HDMI-lähtö (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-galaxy-s-ii-first-with-mhl-port-for-dual-purpose-usb-or/:


On pieni, mutta tärkeä seikka noin Samsungin uusin Android lippulaiva, joka liukastui nojalla huolenaihe viime viikolla Mobile World Congress. Galaxy S II on ensimmäinen älypuhelin ominaisuus MHL satamaan. MHL, kuten sinun muistaa, ensimmäisen kerran ilmoitettiin vuonna 2008 kuin Mobile High-Definition Video Link "standardi" mobiililaitteille edistettävä konsortio, johon kuuluvat Nokia, Samsung, Toshiba, Sony ja Silicon Image. Niin joo, toinen tuneet standardi kuten DisplayPort, mini-HDMI-tai Light Peak. Pohjimmiltaan, mikro-USB-muotoinen MHL-liitin pohjassa Galaxy S II-mallissa sisäinen piiri, joka tunnistaa USB tai MHL impedanssi ja sitten vaihtaa automaattisesti puhelimesi USB / lataus tai MHL audio / video / lataus tiloissa. Erityinen 5-wire micro-USB HDMI-kaapelin avulla voit lähettää videokuvaa ja ääntä olemassa HDMI-liitännällä varustetut näyttölaitteet. Valitettavasti TV ei veloita Galaxy S II toiston aikana, ellei asetat puhelimen laturiin kesken GSII ja TV tai odota MHL-pohjaisten tv toimitukset alkavat myöhemmin tänä vuonna. Kun yhteys, voit käyttää television HDMI-CEC yhteensopiva kauko liikkua ja valvoa Galaxy S II: n media-liitäntä. GSII on vain ensimmäinen MHL laitteen puoli tusinaa puhelimet, ainakin yksi tabletti ja muutama televisiot tulossa tänä kesänä. Lisätietoja on saatavilla videohaastattelun tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy S II ensin MHL portti kaksitoiminen USB-tai HDMI-lähtö (video)


Samsung Galaxy S II ensin MHL portti kaksitoiminen USB-tai HDMI-lähtö (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 02:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Charbax (YouTube) | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar