onsdag den 23. februar 2011

Samsung Captivate päivitys Froyo sidottu huomenna 24. helmikuuta (päivitetty: HTC Aria päivitys tulossa "pian")

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/samsung-captivate-update-to-froyo-pegged-for-tomorrow-february/:

Yksi väärä hälytys on jo tarpeeksi paha, mutta kaksi olisi positiivisesti paha, eikö? Olemme varovaisen optimistisia, että Samsung ja AT & T ovat vakavasti tällä kertaa lähettämistä Captivate n päivityksen Android 2.2 alkaa huomenna, toinen askel Sammyn pitkä, vievällä tiellä saada kaikki lupaamansa Galaxy S päivitykset ulos ovesta. Olemme varmoja, että omistajat ovat menossa ymmärtää joitakin yksinkertaisia nautintoja elämässä että Froyo (ja piparkakku ) omistajat ovat tottuneet itsestäänselvyytenä kuten on voitava liikkua apps ulkoisia tallennuslaitteita ... ja se kaikki on vain tunnin päässä. Voitko tuntea jännitystä?



Päivitys: in virallinen Facebook video juuri lähetetty , AT & T mainitsee, että se on jo kokeilun aikana Froyo päivityksen HTC Aria myös - ja se olisi tulossa "hyvin pian."

Samsung Captivate päivitys Froyo sidottu huomenna 24. helmikuuta (päivitetty: HTC Aria päivitys tulossa "pian") alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 11:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ GalaxySsupport (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar