onsdag den 23. februar 2011

Motorola Atrix 4G kannettavan telakan demo yksiköissä on multitouch trackpads - mutta sinun ei

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/23/motorola-atrix-4g-laptop-dock-demo-units-have-multitouch-trackpa/:


Olimme masentunut sen selville , että tarkastelu yksikkö Laptop telakka Moto n Atrix 4G ei ole multitouch ominaisuus, joten rullata melko vanhanaikainen asia - ja se, että työpöydän rakentaa Firefox näkyvästi osaksi Webtop ominaisuuksia, vieritys on jotain voit tehdä varsin vähän. No, tämä on, jos se saa outoa: joukko ihmisiä xda-kehittäjät ovat puhuneet siitä, että myymälä-demo yksiköt kannettavan telakan näyttävät salaperäisesti on multitouch lisätty, ja ainakin yksi juliste toteaa, että Motorolan edustaja, joka vieraili lähikauppa kun takana oli multitouch toimi niin hyvin. Tämä tarkoittaa yhtä kolmesta asiasta: joko nämä yksiköt ovat fyysisesti erilaisia laitteita, ne näytät esijulkaisuversion firmware päivitys, tai he ovat saaneet ominaisuus, joka veti viime hetkellä, ehkä koska se ei toiminut kovin hyvin. Valitettavasti tämä vaikuttaa realistiselta, koska Motorola on ilmoittanut meille, että kannettavan telakan laitteistosta ei tue multitouch ja se me emme voi odottaa Lisätään tiellä - mutta mitä voimme toivoa.



[Kiitos, Caleb]

Motorola Atrix 4G kannettavan telakan demo yksiköissä on multitouch trackpads - mutta sinun ei alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 helmikuu 2011 11:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar