torsdag den 7. april 2011

Android johtaja Andy Rubin käsitellään avoimen lähdekoodin tunnontuskia, sanoo Honeycomb ei ole "yksi koko sopii kaikille"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/06/android-chief-andy-rubin-tackles-open-source-qualms-head-on-say/:


Google sai paljon luodinkestävät varten ennakonpidätyksen Android 3.0 lähdekoodia , ja paljon enemmän kun BusinessWeek lähteet väittivät yhtiö oli varattu avoin asenne sanella siitä valtaistuimelta , mutta tänään mies, joka väitettiin istua huipulla kuninkaallinen istuin sanoo isn 't niin. Andy Rubin, mies vastaa Android sanoo, että "ei ole lukko-alamäkiä tai rajoituksia vastaan ​​muokkaamalla käyttöliittymistä" tai "kaikki pyrkimyksiin standardoida foorumin yksittäinen piirisarja arkkitehtuuri", kuten usein on huhuttu ennen, ja että kun Honeycomb on vihdoin valmis puhelimissa , Google todellakin vapauttaa sen lähdekoodin. Kaiken kaikkiaan hän väittää, että Android kanta, kun se tulee avoimen lähdekoodin ei ole muuttunut alusta lähtien - mikä on mukavaa niille, jotka haluavat uskoa, että Google on edelleen kiinni sen motto - mutta se ei todennäköisesti rauhoittaa yrityksiä leikata ja silmukka, koska he eivät osaa varhaisten omaksujien klubi. Jos Google menetelmien hajanaisuutta , mutta, jotka olemme tuomitsemaan?



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Android johtaja Andy Rubin käsitellään avoimen lähdekoodin tunnontuskia, sanoo Honeycomb ei ole "yhden koon" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 huhtikuu 2011 22:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Developers Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar