torsdag den 7. april 2011

PogoPlug Video ja Buffalo CloudStor nyt merenkulku, streaming teidän juttuja koko paikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/pogoplug-video-and-buffalo-cloudstor-now-shipping-streaming-you/:


Kyllä, olet nähnyt näitä tyyppejä ennen, ja nyt uusin PogoPlug jälkeläiset ovat valmiina lähetettäväksi. Sekä PogoPlug Video ja sen varastointi-urheilu serkku, Buffalo CloudStor , laittaa oman ainutlaatuisen kierre on yrityksen Remote Access Service. Kuten saatatte muistaa, PogoPlug Video, joka on nyt saatavilla vain Best Buy ja 200 dollaria, voit kytkeä ulkoisia kovalevyjä ja jakaa streaming video-, musiikki ja kuvia laitteisiin missä tahansa internet-yhteys. Buffalon CloudStor, toisaalta tarjoaa saman pilven perustuva pääsy, ja vähän jotain ylimääräistä. Se on ensimmäinen PogoPlug merkkituotteiden gadget urheilu integroitu säilytysratkaisu, ja tulee kolme toistoa, korvien at $ 150 1TB, 210 dollaria ja 2TB, ja $ 250 2TB Pro-version. Nyt voit jakaa kaikkien suosikki kissa leikkeet, eikä koskaan lähetä niitä YouTubeen. Eikö se ole jalo?

PogoPlug Video ja Buffalo CloudStor nyt merenkulku, streaming teidän juttuja koko paikka alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 02:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde PogoPlug | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar