torsdag den 7. april 2011

Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/osciums-imso-104-turns-ipad-iphone-into-mixed-signal-oscillosc/:


Olemme nähneet oskilloskoopit repurposed kuten kellot ja MAME koneita , mutta tuskin koskaan nähdä heilurin swing vastakkaiseen suuntaan. IMSO-104, mutta itse asiassa kääntyy iPad, iPhone tai iPad kosketusta oskilloskoopin näytön. Käyttämällä Cypress Semiconductor järjestelmä siru, iMSO-104 touts 5MHz kaistanleveyttä ja peräti 12 megasamples sekunnissa ja muodostaa yhteyden laitteeseen tavalla telakkaliitin - mukaan sen tekijä, se on myös maailman pienin ja Useimmissa kannettava oskilloskooppi. Se on ihan hyvä, mutta mitä me todella haluamme tietää, se tukee Tennis kahdelle ? IMSO-104 on nyt saatavilla tilata etukäteen 300 dollaria, mutta jos olet kutina nähdä asia toiminnassa, voit ladata vastaavan app tänään ja antaa sille koeajoja. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit


Oscium n iMSO-104 kääntyy iPad, iPhonen sekoitettu signaali oskilloskoopit perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Cypress Semiconductor , Oscium | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar