torsdag den 7. april 2011

Location-aware albumi tarjoaa Washington DC muokata dynaamisesti soundtrack

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/07/location-aware-album-gives-washington-dc-dynamically-modified-so/:



Musical duo Bluebrain on ottanut arvailun musiikin kuuntelu - heidän viimeisimmän albuminsa sanelee, jossa voit kuunnella sitä, mitä kappaleita se näytelmiä, ja kun se pelaa niitä. Ota tuo, soittolistoja ! Albumi, nimeltään National Mall, on käytettävissä vain iPhone-ja bändi soittaa se ensimmäinen location-aware albumi. App ... er, albumi, käyttää puhelimen GPS seurata omaa läheisyys satoja merkittyjä alueita levisi maamerkkejä Washington DC National Mall, dynaamisesti säätämistä rytmi, melodia, instrumentointi, ja vauhti musiikin mennä.



Tästä huolimatta fancy älypuhelinten integroinnista, Bluebrain korostaa, että tämä on vielä albumi, ei lelu tai lisätyn todellisuuden sovellus. Kokemus on ehdottomasti paikka erityinen, ei käyttäjän toimia tarvita tai saatavilla. Haluatko kuulla uutta melodiaa tai järjestely? Kävele eri muistomerkki. Hankkeen sijainti-erityisluonne tarkoittaa, että fanit ulkopuolella DC: n alueella on onnea nyt. Yhtye kertoo kaksi GPS-powered albumia ovat matkalla - yksi suunniteltu Brooklynin Prospect Park, ja toinen ulottuu koko pituudeltaan Kalifornian Highway 1. Musiikki, mitattuna km - siisti, mutta Hwy. 1 hallinnoi hienosti omaan, ei sanot?

Location-aware albumi tarjoaa Washington DC muokata dynaamisesti soundtrack perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 huhtikuu 2011 10:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Fast Company | lähde Bluebrain | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar