tirsdag den 8. februar 2011

IDC kertoo 100.9M älypuhelimia myytiin vuoden viimeisellä neljänneksellä, tietokoneet outsold ensimmäistä kertaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
Jos olet ollut pitkällinen epäilystäkään siitä, että älypuhelin on uusi henkilökohtainen tietokone, ota vilkaista IDC: n uuden maailmanlaajuisen älypuhelin myynti numerot vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä, jossa opimme, että noin 100,9 miljoonaa yksikköä työnnetään kolmen kuukauden - - enintään mahtava 87,9 prosentin vuositason. Tämä luku vertaa 92100000 tietokoneita myytiin saman vuosineljänneksen aikana , joka, vaikka ennätys PC teollisuuden jäi pöly älypuhelimen stratosfäärin nousu. Tämä merkitsee hyvin ensimmäisen neljänneksen historian älypuhelimet outsold perinteisiä tietokoneita - ja ottaen huomioon kehityspolut että molemmilla toimialoilla ovat, olisimme yllättynyt, jos he koskaan flip-floppi uudelleen. Jos jotain, IDC: n ja muiden analyysi yritykset saattavat joutua säätämään nimikkeistön kertomusten vuosina, jos (tai kun) lähentyminen alustoilla, kuten Atrix 4G sen kannettavan telakan alkaa saada vetopalveluja. Tietenkin Bill Gates ja muut tämän teknologian ristipölytys ole yllätys - ja todellakin, joka voi kiistellä kädessä se pakkaus PC-virtalähde?

IDC kertoo 100.9M älypuhelimia myytiin vuoden viimeisellä neljänneksellä, tietokoneet outsold ensimmäistä kertaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 12:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink ReadWriteWeb | lähde IDC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar