tirsdag den 8. februar 2011

iControlPad vihdoin tilattavissa, merenkulku ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/icontrolpad-finally-available-for-order-shipping-next-week/:
iControlPad vihdoin tilattavissa, puhelin pelaajat vihdoin fyysisten tarkastusten
IControlPad ei ole flirttailee vaporware asema aivan niin pitkä kuin Duke Nukem Forever, mutta varmasti tarpeeksi kauan, jotta voimme ihmetellä, jos olisimme koskaan voi käyttää sitä potkia jotkut pelin pusku ennen loppuivat bubblegum. Olemme hemmotella tämä entinen iPhone-yksinoikeuden käyttöä, koska jo vuonna 2008 , jolloin se piti olla yksinkertainen tapauksessa telakkaliitin, joka avulla voit hallita niitä emulaattoreita helpommin. Se on kasvanut merkittävästi, uusin versio yllä - lopulliseen versioon, koska se tapahtuu. Se on nyt tilattavissa hintaan 74,99 dollaria, ja olemme tyytyväisiä voidessamme todeta, että ojituksen että telakkaliitin ja menee Bluetooth on laajentunut tukemaan hyvin viime iDevice väkijoukko, myös asioita, kuten Motorola Blackflip , Blackberry Touch , ja nyt- Classic G1 . Kuitenkin emme kertoneet ei kaikki pelit ja emulaattorit toimii juttu, joten teidän mittarilukema voivat vaihdella. Ensimmäinen laitteet laiva ensi viikolla, joten varmista kanssa klikkaamalla.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

iControlPad vihdoin tilattavissa, merenkulku ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 10:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iControlPad | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar