tirsdag den 8. februar 2011

Verizon LG Revolution tukee Voice over LTE vuoden puolivälissä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (kuten useimmat operaattorit) on toistaiseksi kaino suunnitelmistaan liikkuvan pois puhelu palveluja sen LTE-verkon , osittain koska ääni ei peruspalvelu LTE - kaikki on yksinkertaisesti käsitellään tietoja, mikä tarkoittaa harjoittajilla on tarvitaan miettiä niiden vaihtoehtojen ja päättää, miten (ja milloin) lisätään ääni taikinaan. Olimme saaneet epämääräinen käsitys siitä Verizon LTE avaustapahtuma viime vuoden lopulla, että 4G ääni ei ollut yhtiön 2011 suunnitelmia, mutta käy ilmi, että ei ole totta: he nyt tulevat ulos sanoa, että LG vallankumous - ilmoitti CES-messuilla viime kuussa - tulee Verizon ensimmäinen VoLTE laitetta, kun se käynnistää vuoden puolivälissä. Luonnollisesti se putoaa takaisin CDMA ääni, kun olet poissa LTE-alue, mutta muutto edustaa harjoittajan ensimmäinen vauva askel 4G ääni valtakunnassa, se tulee tarjoamaan parempaa äänenlaatua kuin mihin olet tottunut perinteisten solu-ja lankapuhelut (sukua HD Voice , voimme kuvitella), joka on yksi sen myyntivaltteja kun se käynnistyy. Jokainen vaatimus on, että tämä on glacially hidas siirtyminen - Se kestää vuosia puhelimia tukemaan standardia laajalti ja LTE jalanjälkiä laajentaa kansallisesti, puhumattakaan välistä operaattorin puhelu yhteensopivuus - mutta se on iso liikkua kuitenkin . Katso lisää uutisia tästä on MWC ensi viikolla.

[Kiitos, Ravi]

Verizon LG Revolution tukee Voice over LTE vuoden puolivälissä perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar