tirsdag den 8. februar 2011

Last.fm radio app menee "premium" kotona ja mobiililaitteissa, web-ja desktop-sovellukset voivat vapaasti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/last-fm-radio-app-goes-premium-on-home-and-mobile-devices-web/:
Last.fm on päättänyt nipistää sen tarjoamista app edessä, kun se tuo markkinoille uuden liittymän vaatimus useimmille mobiili-ja kodin viihde-laitteet. Tästä lähtien joudut maksamaan etuoikeudesta musiikin kautta yhtiön ohjelmistojen laitteet, kuten iPhone ja Squeezebox, vaikka isku on mukavasti pehmentänyt uutinen, että ei tule mitään mainoksia laimentaa your kuultavassa ilo. Windows Phone 7 ei sovelleta uusi maksu jäljellä 2011 Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, kun taas Sonos laitteet jatkaa stream vapaasti kesään asti, mutta lopulta se tuntuu kaikki nämä sovellukset maksaa hieman käteistä käyttää. Ja "vähän" on tärkeä sana tässä, kuten Last.fm haluaa vain $ 3 / 3 € / £ 3 kuukaudessa. Jos et todellakaan voi vatsaan taakkaa, mutta vain stream netissä tai työpöydän sovellus ... sinä kitupiikki.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Last.fm radio app menee "premium" kotona ja mobiililaitteissa, web-ja desktop-sovellukset vapaasti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 06:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Last.fm | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar