tirsdag den 8. februar 2011

iTunes pelastus: Roomalaiskatolinen kirkko hyväksyy Rippi app

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/itunes-salvation-roman-catholic-church-approves-confession-app/:
Roomalaiskatolinen kirkko hyväksyy tunnustus app, pelastus nyt saatavilla iTunes
Oletko syntinen? Älä huoli, siellä app. että. Roomalaiskatolinen kirkko on hyväksynyt viime iTunesin lisäksi kutsuttu tunnustus, 1,99 dollaria app että laskut itse "täydellinen apuväline jokaiselle katuvainen." Kuten huomaatte yllä, sen avulla voit valita käskyn ja ruksata kaikki syntisi, pitää laskuri tuoda tunnustuksellista mukaasi - eräänlainen anti-tasklist, jos haluatte. Etkö löydä erityistä erehdys? Ei hätää! Olet voivat lisätä omia, mukautettuja viheliäinen tekoja, täyttämällä aukot app: n kirjoittajat eivät usko, että kukaan ei täytä. Nyt kaikki se tarvitsee satunnainen synti valitsin: ravista puhelinta hetkessä saada paha ehdotus. Se varmasti voisi tehdä tylsää Torstai-yö on asuntolan hieman jännittävä.

iTunes pelastus: Roomalaiskatolinen kirkko hyväksyy tunnustuksessa app perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 07:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BBC News | lähde Tunnustus: roomalaiskatolinen App (iTunes) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar