tirsdag den 8. februar 2011

SWIGZ sähköinen kilpapyörä ennätyksiä polttomoottori kilpailu, enimmäkseen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/swigz-electric-racing-bike-bests-internal-combustion-competition/:
Tee tilaa, Brammo , MotoCzysz ja Mission Motors , on uusi moottoripyörä Chip Yates ja SWIGZ Pro Racing haluavat liittyä sähkö bi-pyörillä kilpa eliitti. Pyörä tekee parhaansa nopeuttaa loppuminen ICE kanssa 194hp tasavirtamoottori (50 + hv enemmän kuin EV veljet), laskemisen 295 ft-lbs vääntöä, joka vei sen toisen ja kolmannen sijan vastaan kaasukäyttöinen kilpailun WERA raskaansarjan Twins Superstock ja Superbike kilpailut Auto Club Speedway Kaliforniassa 9. tammikuuta. Myös aluksella on ensimmäinen-of-its-laji etupyörän KERS -järjestelmän, joka lataa akkuja matkalla antaa moottorin mehu se tarvitsee lyödä kilpa jopa 158mph. Niille, jotka haluaisivat omistaa tällaisen insinööritaidon ihme, pitää unet, kuten Mr. Yates toteaa pyörä on tekninen näyteikkuna, joka ei ole tarkoitettu tuotantoon. Kuitenkin patentteja on vireillä KERS teknologian ja suunnitelma on lisenssi sitä - niin gearheads voi olla samanlainen pyörä lopulta - ja ei-niin-vähäinen summa, olimme kuvitella. Katso pyörä toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä SWIGZ sähkö kilpapyörä ennätyksiä polttomoottori kilpailu, enimmäkseen (video)

SWIGZ sähköinen kilpapyörä ennätyksiä polttomoottori kilpailu, enimmäkseen (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 09:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hell Nahka | lähde SWIGZ.COM Pro Racing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar