tirsdag den 8. februar 2011

Myriad "Alien Dalvik" toimii Android-sovellukset tahansa puhelimeen ... alkaen MeeGo (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/08/myriad-alien-dalvik-runs-android-apps-on-any-phone-starting/:
Tiedätte, että N900 pidät noin, juuri siksi. Joka on ollut hakkeroitu niin monta kertaa te kutsutte sitä "Leatherface?" No, se on saamassa paljon joustavampi. Rakennettu sovellus nopeampaa Dalvik Turbo , OHA jäsen Myriad juuri ilmoittanut Alien Dalvik luvaten käynnissä Android-sovellukset kuin Android alustoilla suorituskyvystä tinkimättä. " Rohkea väite, ei ole epäilystäkään. Myriad on pohjana tähän asti Mobile World Congress alkaa ensi viikolla aikoo julkaista myöhemmin tänä vuonna MeeGo. Mutta miksi odottaa siihen asti? Voit nähdä sen osoittaa juuri nyt käynnissä Nokia N900 on video tauon jälkeen (se on käynnissä Google Mapsin kuvassa). Hei herra Elop, haluat "rakentaa, katalysoivat tai liittyä kilpailun ekosysteemi ? " Ehkä tämä on oikea ratkaisu.

Jatka käsittelyssä Myriad "Alien Dalvik" toimii Android-sovellukset tahansa puhelimeen ... alkaen MeeGo (video)

Myriad "Alien Dalvik" toimii Android-sovellukset tahansa puhelimeen ... alkaen MeeGo (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 helmikuu 2011 05:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar