onsdag den 23. marts 2011

NeuroFocus vuoksi ensimmäinen langaton EEG-anturin kuulokkeet, älä kutsu sitä takaisin päähän

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/neurofocus-makes-first-wireless-eeg-sensor-headset-dont-call-i/:


On hyvin tiedossa, että mainostajat seurata www-surffailutapojen räätälöidä mainokset näemme, mutta he halua tietää tarkalleen, mitä tapahtuu sisällä että aivojen sinun. NeuroFocus "osuvasti nimetty Mynd, koko aivot langaton EEG anturi kuuloke, toimii tyylikäs ja helppo tapa tallentaa ajatuksia, kun taas tuijottaa logot ja lusting jälkeen tuotteet. Lisäksi neuromarketing sovelluksia, Euroopan Työkalut Brain-Computer Interaction konsortion (TOBI) nähdä se väline, joka auttaa kehittämään uutta teknologiaa, joilla on neurologinen vamma. Sporting näyttää suoraan pois Game Grid , Mynd on valmistettu lääketieteellisen ura-EEG-anturit kaapata aivotoiminnan 2000 kertaa sekunnissa ja Bluetooth-radio ampua ajatukset älypuhelin, tabletti tai PC valintasi. Langattoman vähän merkitsee valtavaa päivittää perinteisiin EEG lippikset, koska se tekee HF mielen käsittelyssä toimivaltuudet ostoskeskuksiin ja olohuonetta eikä vain sairaaloissa. Kaikki niin myyjät asioita voi tietää, miten tehokas tiedottaja ETrade vauva todella on. PR: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä NeuroFocus vuoksi ensimmäinen langaton EEG-anturin kuulokkeet, älä kutsu sitä takaisin päähän


NeuroFocus vuoksi ensimmäinen langaton EEG-anturin kuulokkeet, älä kutsu sitä takaisin päähän perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 11:13:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MedGadget | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar